Bedrijfswagen wassen op eigen terrein

U heeft een wagenpark dat gewassen moet worden, maar het kost te veel tijd om elke wagen door de wasstraat te laten rijden. Daarnaast moeten ook de laadruimtes worden schoongemaakt en kan er ook wel even stofzuiger door het interieur. VanderWerff Services biedt hier de oplossing.

Wij wassen uw wagenpark op uw eigen terrein. We nemen daarbij alles mee wat we hiervoor nodig hebben, waaronder ons opvang bassin. Dit bassin zorgt ervoor dat het afvalwater wordt opgevangen en niet op uw bedrijfsterrein terecht komt. Op die manier houden wij rekening met u en het milieu.

Behalve het wassen en reinigen was de buitenkant, maken wij ook de binnenkant van uw wagens schoon. We werken daarbij altijd volgende de HACCP-norm. Hierdoor kunnen wij ook verschillende bedrijven uit de voedselindustrie bedienen.   

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten wassen van uw wagenpark op uw eigen terrein? Neem dan contact op met ons via info@vanderwerff.nl of bel naar +31 6 53 92 77 03.